varmesits

Elvärmesitsar

Total Car – Värmesitsar med tre effektlägen för eftermarknadsmontering Flexibla värmesitsar, utvecklade för att klara en stor variation av applikationer. Den unika utformning och konstruktion löser de allra flesta förekommande fall av montage och sitsmodeller.


Halva monteringstiden

Värmesitsarnas unika konstruktion, spar upp till halva montagetiden jämfört med jämförbara lösningar. Enkel och snabb montering är en de viktigaste faktorerna i den totala kostnaden.
Kombinationen av högsta kvalitet, funktion och snabb montering är unikt för Total Cars värmesitsar.

Tre effektlägen
Total Car är marknadsledande genom den unika variabla värmeeffekten. Den pulsreglerade värmeeffekten styrs med elektronisk knapp med tre effektlägen utan mekaniska komponenter. Tydlig indikering och belyst knappsymbol ger en snygg installation oavsett placering. Den avancerade knappen är enkel att montera utan krav på specialverktyg.

Dubbel livslängd
Värmesitsarna innehåller inga mekaniska komponenter utan styrs elektroniskt.
Konstruktionen ger en fördubblad livslängd jämfört med mekaniska alternativ.

Dubbel säkerhet
Total Cars värmesitsar dubblerar säkerheten genom att kombinera en elektronisk termostat med pulsstyrd effekt. Effektberäkning och kontroll sköts elektroniskt och inga mekaniska komponenter ingår i produkten. Detta höjer säkerheten ytterligare.

Samarbete med fordonsindustrin
Eftermontage ställer extra höga krav på produktens kvalité och flexibilitet. Värmesitsarna har konstruerats i samarbete med fordonsindustrin för att säkerställa att krav och specifikationer uppfylls. Med mer än 30 års erfarenhet av värmeteknologi, har värmesitsarna konstruerats genom användande av väl känd teknik och material.